Joškizmi te presjek skupova s paralelnim svjetovima

< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Blogopis
Razne mentalne tvorevine, od krajnje neozbiljnih do djelomično fatalnih; zbivanja iz života i smrti, protoimperativi, numizmatika, ekstrapolacije apsoluta, elongacije i druge pametne stvari koje fasciniraju gledatelje "Milijunaša".

Na stranici http://batajolex.arhiva.blog.hr/ ko hoće može naći tekstove koji nedostaju, da se spiječi bunt. A nekima fali N dasaka u glavi, i još se bave politikom ili humanističkim znanostima, pa ništa.

Linkovi Joškizama
http://mibex.blog.hr/

http://ligadubrovcana.blog.hr/

http://underroom.blog.hr/

MASAKR TIMES
Popularni MASAKR TIMES utemeljen je na izvještajima različitih novinskih, babosomskih, te senzacionalističkih agencija, s manje ili više udjela osobne prepričbe s elementima: zlobe (HIMBA), začini, maslanja, Dukat-arenja (GROREUTERS), personalne obojenosti (VICEVI I ŠALE), alkohola, penicilina i drugih vrsta dopinga (ANCORS).

Ispričavamo se čitateljima ukoliko se u pojedinim vijestima potkrade isključiva istina, kao primjerice u "Sutkinji Amy".
Jer što je uopće istina ? (pitaju se već tisućljećima različiti mislitelji)

09.01.2006., ponedjeljak

MASAKR TIMES br. 5

Kvašklanđana ima i u Australiji...Neće ni kenguri da se izvuku lako... MASAKR TIMES 5
Autor/-ica: Bata Jole

AKO NE ZNATE ČITAT NEK’ VAM ČITAJU BABE
1 TREĆA SREĆA
2 BATA MIDNIGHT RIDES AGAIN
3 GDJE JE NESTAO MASKIRANI PROFESOR ?
4 ZEMLJA U ŽARIŠTU - POLAND
5 BATA GROLEX U BILATERALNOJ POSJETI

MASAKR TIMES
BROJ 5 Krug pakla 9.
2002. GODINA U SPLITU
AKO JE ZIMA, NIJE JARAC, NE BOJI SE KO JE BLIZANAC

TREĆA SREĆA
Legendarni Kvaškner iz trećeg se pokušaja uspio ukrcati na brod. Prvo je puhao tajfun, onda je arhitektura aerodroma u Amsterdamu ili ko-znađe bila prekomplicirana. Da bez treće nema sreće dokazao je uporni Kvaškner i pošao zarađivat kruh sa 7 kora. Ako mu trostruki pokušaj bude nužan i za iskrcavanje, vratit će se u Kvaškland oko 2005-e godine. Ako prije ne robotiziraju cijelu posadu.

BATA GROLEX U BILATERALNOJ POSJETI
E, nakon ženidbe, Bata Grole nema na raspolaganju već ih iznenađenja za sportske kladioničare: ako živi dugo i sretno - logično, ako se rastane - logično...ako živi kratko i umre u mukama - nije neočekivano. Uočava se da se bračni život odražava na češće boravke u zavičaju, i na lošiju kvalitetu fudbaliranja, što nije najpozitivnije. Brutalno se jede, a biva se odgovorniji - to su donekle pozitivni momenti. Međutim, promjene u najpozitivnijem svjetlu vidi legendarna Zvijezda Danica. E, Danice, Danice...

BATA MIDNIGHT RIDES AGAIN
Doznajemo da je by pas iz prošlog broja samo jedan od uobičajenih uveličanih remakeova Bata Groleta. Bata Midnight nije baš by pas, ali nije bio ni daleko. Život mu je visio o tankoj niti, a da se ne prekine ta nit, pobrinuo se osobno i od 17.11.2001. nije bio ni okusio alcoholic drinks. Ali došla je Nova godina, i tom prigodom je ne samo okusio alcohol, već se tradicionalno opako masakrirao, plešući u latino-ritmovima u “Art-Rock Caffeu”. Bata Midnight kvantitetu i frekvenciju alkohola mijenja, ali ćud nikad, stara je narodna poslovica. Kao i ona “Ne možeš zadovoljit nimfomanku” (ali to uopće ne spada u ovaj članak).

OSOBA U ŽARIŠTU: CRVENA SMRT
U Zagrebu je opako zapadala tzv. “bijela smrt” odnosno snijeg, i nitko normalan ne voli takvu pojavu. Međutim, neki stanovnici Kvašklanda poimali su snijeg kao izazov za grudanje i slične sportove iz “Junaka Pavlove ulice” (a zna se kako je završio Nemeček). Za razliku od Nemečeka, izvjesna stanovnica Kvašklanda na neobičan način je doživjela “bijelu smrt” posredstvom tzv. gruda i valjanja u snijegu: preobrazila se u neobičnog crvenokošca bez perjanice, pa je jedino iz polutame mogla koliko-toliko sačuvati svoj ugled. Ne treba ni spominjati koliko je njen ugled bio ionako narušen nizom sumnjivih kontakata s različitim stanovnicima Kvašklanda i malo šire okolice Jadranske obale. Još joj je samo trebo snijeg !?? Ode Vinča u vazduh ! Stvarna crvena smrt, tzv. kuga, samo je manja prehlada prema ovoj pojavi.

GDJE JE NESTAO MASKIRANI PROFESOR ?
Legendarni Profesor iz istočnog dijela Kvašklanda privremeno je nestao u bespućima istorijske zbiljnosti. Čas je u Nemačkoj, čas u Amsterdamu, čas na Madagaskaru, a govorka se da je zašao i u istočnu Evropu... U svakom slučaju, ništa taj bitno nije promijenio u svom životexu, koji stoljećima visi o koncu. Najnovije vijesti ukazuju na podatak da se pojavio i u Kvašklandu. Sada će da prenese brojna inozemna iskustva i obogati ionako bogati kvašklandski folklor.

ZEMLJA U ŽARIŠTU - POLAND

Najrazvikanija zemlja ove zime bila je svakako Poljska. Po čemu je poznata Poljska, osim po nekakvom negdašnjem papi, tenkovima na radnike, i sl. ? Naravno, po pičoberima. Neki ih osobno posjećuju, prethodno nastojeći zamesti tragove, drugi telefoniraju nakon masakra u 4 ujutro. E, kakve su to žene i što su one odradile, kad su zavrijedile toliki publicitet !!? Ali novinarima kvašklandskim ništa be mere promaknut.

JESU LI SVE ŽENE KURVE ?
Bere Berisha je na mobitelu instalirao vrlo interesantni greeting po kojem su sve žene kurve. I ne samo da je napiso greeting, već se i počeo ponašat u tom stilu. Nažalost, neki kvašklandski mislioci, kao što je Bata Jolex, uopće se ne slažu s generalizacijom da su sve žene kurve. Sve žene nisu kurve (i bolje da nisu, barem zbog jasnosti porijekla potomstva), ali bi bilo poželjno da to ponekad budu... npr. tokom kariranja. Ko pokuša opovrgnut ove mudre misli, bolje da ne diskutira previše. Postat će smiješan, a zna se ko je uvijek u pravu. JA.

OLD SPORTS - NE MORE BARKARSTVO
Naslov ne ukazuje na negaciju mora a afirmaciju barkarstva.. Naprotiv, barkarstvo katkad ne more zbog oseke., što bi rekli u Herceg-Bosni. Naime, ne more barka isplovit jer mora nema dovoljno. Barem u oko-novogodišnjem razdoblju. Zato su se upražnjavali drugi sportovi, kao što je žderex mesex in kominex.

Zanimljivosti
ZAGREB NIJE PURGERLAND
Ovaj člančić u stvari to i nije. On se odnosi na razumnu konstataciju da u Zagrebu nema normalnih stanovnika koji su iz Zagreba. Daklem, ko je normalan u Zagrebu iz Zagreba ? Ima par ljudi ali ti nisu normalni...međutim, autor osobno poznaje samo ljude iz Dalmacije, Slavonije i BH. Ostale bi trebalo po kratkom postupku...

NAJ SMS MESECA
Najbolje SMSove ispisao je ivjesni stanovnik Kvašklanda, u huntingu na pičobere iz mnogoljudnih obitelji. Dakle:

- “DA ili NE ?”
- “Što DA ili NE ?”
- “DA znači da hoćeš, a NE znači da hoćeš ali se sramiš.”
Neki smatraju da je bilo i boljih SMSova, ali neka samo misle...
U SMS-povijesti, najljepši i najkraći SMS-raskid vjerojatno je ovaj:
- “?”
- “.”

ŠTO RADE POZNATI ?
Povratnici u zavičaje piju i povraćaju u zavičaju, oni koji nisu skloni radu i dalje to (ne) rade, neki su na prekretnicama i dalje, neki su nastavili strnputicama, neki se vraćaju na pravi put, neki idu pravo na pogrešni...
Ma koga zanima što rade poznati !?
Ono što bi trebala bit konstanta jest da treba jest i pit, igrat fudbal i na aktivnije ili pasivnije načine ganjat pičobere... I obratno valjda...ajde, žene ne trebaju igrat fudbal...

- 14:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #