Joškizmi te presjek skupova s paralelnim svjetovima

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Blogopis
Razne mentalne tvorevine, od krajnje neozbiljnih do djelomično fatalnih; zbivanja iz života i smrti, protoimperativi, numizmatika, ekstrapolacije apsoluta, elongacije i druge pametne stvari koje fasciniraju gledatelje "Milijunaša".

Na stranici http://batajolex.arhiva.blog.hr/ ko hoće može naći tekstove koji nedostaju, da se spiječi bunt. A nekima fali N dasaka u glavi, i još se bave politikom ili humanističkim znanostima, pa ništa.

Linkovi Joškizama
http://mibex.blog.hr/

http://ligadubrovcana.blog.hr/

http://underroom.blog.hr/

MASAKR TIMES
Popularni MASAKR TIMES utemeljen je na izvještajima različitih novinskih, babosomskih, te senzacionalističkih agencija, s manje ili više udjela osobne prepričbe s elementima: zlobe (HIMBA), začini, maslanja, Dukat-arenja (GROREUTERS), personalne obojenosti (VICEVI I ŠALE), alkohola, penicilina i drugih vrsta dopinga (ANCORS).

Ispričavamo se čitateljima ukoliko se u pojedinim vijestima potkrade isključiva istina, kao primjerice u "Sutkinji Amy".
Jer što je uopće istina ? (pitaju se već tisućljećima različiti mislitelji)

24.10.2006., utorak

MINIJATURA S UTAKMICE HRVATSKA - ENGLESKA (2-0)

Agencija Greuters izvještava o spektakularnom obliku navijanja na utakmici HRVATSKA - ENGLESKA 2:0. Naime, premda je Hrvatska rezultatski pobijedila, za neke navijače Hrvatske ušičujno je trajno neriješeno ili je pak Hrvatska u trajnom gubitku. To smo zaključili na temelju izjave jednog od stanovnika BiH, koji se našao u blizini Bata Groleta na Istočnoj tribini maksimirskog stadiona. Evo citata te slavne izreke, koja je bila usmjerena na korekciju nacionalno i vjerski neutemeljenih, a istovremeno previše liberalnih stavova žena u Velikoj Britaniji:
ENGLEZI, JEBEM VAM DIJANU. DA SE NIJE JEBALA S BALIJAMA, NEGO S NAMA KATOLICIMA, NE BI ZAGINULA U TUNELU.
- 08:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #