Joškizmi te presjek skupova s paralelnim svjetovima

< srpanj, 2015 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Blogopis
Razne mentalne tvorevine, od krajnje neozbiljnih do djelomično fatalnih; zbivanja iz života i smrti, protoimperativi, numizmatika, ekstrapolacije apsoluta, elongacije i druge pametne stvari koje fasciniraju gledatelje "Milijunaša".

Na stranici http://batajolex.arhiva.blog.hr/ ko hoće može naći tekstove koji nedostaju, da se spiječi bunt. A nekima fali N dasaka u glavi, i još se bave politikom ili humanističkim znanostima, pa ništa.

Linkovi Joškizama
http://mibex.blog.hr/

http://ligadubrovcana.blog.hr/

http://underroom.blog.hr/

MASAKR TIMES
Popularni MASAKR TIMES utemeljen je na izvještajima različitih novinskih, babosomskih, te senzacionalističkih agencija, s manje ili više udjela osobne prepričbe s elementima: zlobe (HIMBA), začini, maslanja, Dukat-arenja (GROREUTERS), personalne obojenosti (VICEVI I ŠALE), alkohola, penicilina i drugih vrsta dopinga (ANCORS).

Ispričavamo se čitateljima ukoliko se u pojedinim vijestima potkrade isključiva istina, kao primjerice u "Sutkinji Amy".
Jer što je uopće istina ? (pitaju se već tisućljećima različiti mislitelji)

02.07.2015., četvrtak

NEW TERMS

ANTRONA (engl ANTROUN) = antropološke nedoumice vezane uz ovlašna naklapanja o mogućim značenjima navodnih antropoloških pojmova, koji zapravo imaju posve drugačiji znanstveni i kulturni heritage i background (a što je to uopće kultura, a i znanost, anyway?)

AUGMENTACIJA VLASTITOG DOPRINOSA = maštovito slaganje slasnih priča o vlastitim doprinosima "zajedničkim" poslovima, uz obilato precjenjivanje vlastitog uloženog truda, višestruku multiplikaciju utrošenog vremena a pogotovo vrijednosti krajnjih ishoda. A lepo su nekad Srbi pošteno znali reći: "Ti radi, a ja ću da organizujem."

BORŠIZAM = Tendencija iznenadnog pojavljivanja u svijetu znanosti u poznim godinama s inicijalno visokim stupnjem samopercipirane integralne interdisciplinarne kompetencije. Istovremeno, pojam označava iznimno visoku razinu profilirane recenzije ad hoc, ab ovo i ad hominem,koja se uglavnom može svesti na konzekvencu homo homini lupus. Sukladno širem kontekstu pojma, nastala je i drevna antropološka kletva: "Dabogda ti V. B. pisao recenziju."


CORPUS DELICATES = antropološka poslastica tzv. kanibala, koji zapravo jedini uočavaju određene realne kvalitete određenih pojedinaca


- 08:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #